Finish!

Wat een geweldige ontvangst! Vanmiddag om 14.15 uur voer ik met de kano vanaf de Rijn De Bijland op, een recreatieplas bij Lobith.

Tot mijn grote verrassing stond daar een heel ontvangstcomité! Familieleden, mensen van het Butterfly-Way-team, gemeenteleden uit Beekbergen, sponsoren, enzovoort. Bloemen, champagne, ijs. Een heel warm onthaal. Wat mooi!

Samen hebben we onder leiding van ds. Louis Krüger God gedankt voor Zijn goede gaven, Zijn bewaring en Zijn zegen. En gebeden voor alle mensen in nood die met de gigantische sponsorbijdrage van intussen € 42.881,- geholpen kunnen worden. Wat geweldig! Heel hartelijk dank voor al jullie vrijgevigheid! Heel veel dank aan onze goede God die de diepste Bron is van alle liefde, goedheid, gulheid en betrokkenheid. Amen.

De tocht is geweldig goed verlopen. Ik heb er ook enorm van genoten. Natuurlijk waren er ook pittige momenten van weinig stroom, veel wind en een gevoelige linkerarm. Maar ook weer prachtige momenten. Ik denk dan met name aan het stuk vanaf Bingen tot Sint Goar, het zogenaamde ‘gebergte’. En ook denk ik aan al die momenten van steun door middel van berichtjes, appjes, zwaaien of toeteren van passerende schepen of zelfs het toegooien van een ijsje of ander lekkers in een dichtgeknoopte plastic zak! In die zin hebben we het echt ‘met elkaar’ gedaan!

Informatie over de betaling van de sponsorgelden stuur ik volgende week toe. Voor deze week is het even genoeg. Hieronder nog enkele fotootjes van vandaag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: